Comentaris

En aquest espai deixeu els vostres comentaris.     

En el més profund de la nit, comença la matinada.
Swami Tilak

14 comentarios sobre “Comentaris”

 1. Amb uns amics i els nens hem estat aquest cap de semana a Can Camós, ha estat genial, una casa preciosa, l’entorn espectacular.
  Molt a prop de l’estany de Banyoles, on ens vàrem banyar.
  L’esmorzar i el sopar sota el porxo inoblidable.
  Hem descansat molt bé i el despertar, una pasada amb el cant dels ocells.
  Per nosaltres un 10!!!!!!
  I TORNAREM.
  Gràcies.
  Mireia i Eduard.

 2. Que bé que s’està a can Camó! calma i activitat a la vegada,bona companyia, bon menjar i sobretot amb tot l’amor de la Carme

 3. Hola, he estat a Can Camós molts cops i ara em decideixo a escriure un comentari. De fet no és fácil perquè hi ha coses que costa d’expressar amb paraules.
  Sempre una experiencia de connexió, de pau, de compartir amorosament, d’enriquiment, …
  S’ha de viure!
  Gràcies

 4. Gràcies Carme per la ternura i l’amor que ens has oferit i que també has posat a les teues receptes. La casa, el paisatge i la llum que tu tens han omplit el meu cor de felicitat.
  Moltes gràcies.
  T’estime. Fins sempre.
  Marisol

 5. Preciosa casa, hi vam anar dues famílies amb nens petits, IDEAL!!! ens va impresionar el paisatge i la tranquil·litat. Els nens varen gaudir moltíssim i nosaltres també. Molt propera el poble de Banyoles, un bany a l’Estany va ser genial. Hi tornare’m aviat.
  Mariona i Imma.

 6. Hola Carme, felicitats pel projecte i per la webb, la fotografia es molt bona. Es nota que tot está fet amb molt d’amor.
  M’ha agradat molt.

 7. Hola Carme, molt contenta de de rebre la teva informació. Soc la Mercè del sopar del Toni Tahula. Continua amb aquesta línea Carme ets una persona que desprens molta llum. Segur que aquest projecte portarà coses molt bones.
  Namasté.

 8. Can Camós és un racó de pau i ple d’amor! Enhorabona pel projecte i endavant Carme i família! Esperem poder tornar-hi aviat. Mil petons!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Espai natural per les vostres activitats